Před napsáním příspěvku nepřehlédněte
pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.
Názory, které větší část čtenářů považuje za kvalitní:
je to jen umě nebo ty obrázky tam nejdou?
Hodnocení: 0
skl dik moc za recept .) jednoduche a super ! :-9
Máš pravdu tohle mi řekl taky brácha,ale pak jsem to vyzkoušel jak říkal.NO a na chuti se moc nezměnilo.:-9 HAD:zkus to kuřecí či krůtí smažit a po chvíli to posyp z obou stran mletou paprikou je to skvělé:-D
Hodnocení: 0
HAD Tak jsem to včera ukuchtil a trošku jsem to přepísk s tou moukou. Nic hroznýho, trošku jsem toho odebral a přiředil vodou a bylo to ok. Není od věci přidat do tý omáčky trochu kečupu. Na maso je dbrá taky trocha bazalky mezi to ostatní koření. Výborný koření je taky Giros. Nejsem v kuchyni úplnej amatér, a proto jedna rada: Kuřecí maso je dobrý vždycky, nebojte se experimentovat. Nějaký to koření, pánvička, osmahnout a když se člověku chce, tak třeba trocha cibule, podusit a je večeřě během pul hoďky. Viděl bych jen jeden problém a ten může nastat, když se maso moc dlouho smaží. To pak stvrdne a bolí z toho panty. :-D
dain: Moc mouky, moc dlouho na pánvi. Mouka udělá tenhle efekt vždycky, je to prostě mouka. Když je to ale dostatečně řídký je to omáčka, ne želatina.¨Já ji měl dobrou, dokonce jsem zbytek rýže dojel jen s omáčkou.
Takhle to vůbec nevypadá.Zkusil jsem to a je to odporná želatina.:-O
Petr_cz > Uznavam ze ty hodnoty tam asi nesedi, ale tim ze si jednou za cas udelas kure na oleji nic nezkazis (pokud v nem kure doslova neplave - coz neni tento pripad) ... dal bych krk na to, ze i p. Fort ma ve svych knizkach par receptu kde maso pripravujes na trose oleje.
Ad mouka - mam tu zitnou mouku co ma hodnoty: bilkoviny 12g, sacharidy 70g, tuky 1g, vlaknina 2g ... muzete mi nekdo objasnit, co je tak spatnyho na par gramech mouky ?
Pzn. ten recept jsem nezkousel, varim si podle vlastni hlavy a chuti.
Hodnocení: 0
petr_cz Vloženo: 15:41:52, 17.07.2003
Ahoj all, takze jak koukam serie spatnych prispevku v podobe vareni s ronniem pokracuje vesele dal, covece, ty asi nevys nic o strave pro kulturistiku, doporucuji precist minimalne 3.publikace od P. Forta.
Na ten tuk co pises v tabulce ani nereaguju, olej+mouka, sakra kam sme to dopracovali...:´o(
Hodnocení: 0
eve tuk jen takhle malo? to je trosku fake, ne? uz jen kdyz vezmu v potaz, ze se to smazi na tuku a pak ta mouka...:-!
Si delas pr..del co ta mouka????
Kam na to chodis???Zahustovat omacku moukou si nedovolim ani v tvrdem objemu....%-) :-! :-!
mno ať to chutná jakkoliv jestli to má takový nutricní hodnoty tak si to určitě uvařím :oD :-)) :-)
Hodnocení: 0
anonymní Vloženo: 20:58:39, 24.04.2003
:-D
tak to zkusim znova, min mouky a do ty omacky zkusim dat nadrobno nakrajenou osmahnutou cibulku a cesnek, to by mohlo bejt lepsi:-D :-D :-D
Dej si repete,opakování je matka moudrosti!:-D :oD
trikrat denne, to bych mel za chvili v zaludku testo na buchtu :-P :-D
Chudak malej Ronnie:oD
Te¨d se mě kamarád ptal, jetli je tenhle recept vtip a nebo ne... Tak ještě jednou, opravdu to funguje, dělám to dva až třikrát denně...
:-) no jo kdyz ja se musel nad tebou slitovat :oD
Jen tak dal Ronnie zachvili budu umet lip varit jak maminka.:-)
jo, jes-te jednou dik, za ten navod, neveril jsem ze to fakt udelas:-)) :oD :-D :-D
Ale ty piskoty do mlika taky fongujou a tuhle se mi tam povedlo dokonce prisypat i granko muzu doporucit je to fajn!!! a je to hned!;-) :-) :oD
to Conan: To teda není pravda chlape, ten recept vážně funguje, vždyť :-D .
Conan : tak si to tak neber a klidne se vrat k tem piskotum a mliku adresu na recept nekde na foru najdes :-P
tak to jo pane sefkuchari !!! jeste aby to nesnedl kdyz tam byly ty suroviny to proste musis i kdyz se neco nepovede to je zakon aby sis to priste pomatoval:oD ;-) :oD
Nahodou ja jsem sikovnej, ale recept je spatnej, ronnie si z nas vystrelil aby zkusil co vsechno vydrzime:-D :-D :-D :oD :oD :oD :-)) :-)) :-))
Musel si mít velkej hlad.
No jo chlap v kuchyni,světlým vyjímkám se předem omlouvám.:-D :oD :oP :-!
to se ti to smeje, ale ja to musel snist:_)
Priste dam min mouky a uvidim...:-O :oP Taky asi pridam cervenou barvu:( :( :(
:-D :oD :-D :oD
Tak jsem to zkusil, ale vysledek vypadal trochu jinak a chutnal asi uplne jinak%-) :´-( :-/ :-|
Dal jsem 3 lzicky mouky a bylo to hrozne husty a i pres kvanta koreni( hlavne papriky) to chutnalo porad jako mouka a barva byla maximalne nahnedla:_) :´o( :´o( :´o( :´o( :´o( :´o(
jen si dejte chce si jeste nekdo prisypat popilek na moji hlavu? Jen do toho! ;-) :oD :oD
zkus brejle, na me to funguje%-) B-] %-)
Nojo kdyz ja jsem cucel jen na obrazky to jsem ale tupounek ono je to s tim ctenim horsi...:oD
pisou hladka tak tipuju ye asi hladka:oD :oD :oD :oD
na ten dortik se taky chystam, ale snad nam ho tam teda udela Marci:oP :-P
jaka to ma byt polohruba,hruba,hladka nebo je to jedno.To vis detailista...a bude to me prvni vetsi jidlo na ktere si troufnu ,resp slozitejsi...No nejdrive to musim zkusit sam a az budu jistejsi tak te Marci pozvu a nebo to vsechno ukuchtime u Conana na chate na Hracholuskach i ten dortik:-P :-P :-P ;-)
Je to mi neco pripomina ale neni toho koreni zbytecne moc ja to koreni pripavam az kdyz to je prochu opeceny tim to dostane tu barvu :oP
Hodnocení: 0
NAilor Vloženo: 19:58:32, 19.04.2003
A jeste to zkusim vylepsit. Co kdyby se to treba zajijo vajecnymi bilky. Vytvorim to a dam vedet.:-P
To jsem zvědavá,kdo mě teda na to pozve.:oD :oP ;-) :-P :-P :-P
Tak to je presne ten druh kucharky,kterou jsem potreboval:-)
Diky Ronnie...Ze statu jednou prijedu jako kuchar:-D
Ty jo to je dobry, co Velme? To zvladnem:-D Obycejna mouka a jak to vypada dobre:-P
Akorat tam musi asi bejt dost koreni: papriky a tak, ne? Aby to melo takovou barvu a nejakou chut...:-P :-P :-P
Hodnocení: 0
Schtioura L. Vloženo: 12:46:14, 19.04.2003
Nazev "Prima varecka" uz tusim ma nekdo zaregistrovany :-!
Tohle vypada skvele a dokonce to snad i zvladnu mas to moc pekne popsany Ronnie dik!! To bude Marci koukat jestli tohle zvladnu ukuchtit uplne sam!;-) :-P :-P :-P :-D :oD