Reklama:
Prodlouženo do pátku!
Protein Smart Whey v akci 1+1
Na výběr ještě 6 příchutí, dvě z nich se dnes vyprodají. Více zde.

Tipovací soutěž
- Indy Pro 2018

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní

Ačkoliv je ještě stále březen, my Vám již přinášíme druhé kolo naší tipovací soutěže, ve které prostřednictvím sázek na výsledky profesionálních soutěží můžete bojovat o atraktivní ceny věnované našimi partnery. Tipovačku tentokrát spojíme se zcela novou profesionální show, a to zámořským Indy Pro, které se odehraje v sobotu 31. března a nabídne jak souboje v kulturistice mužů open, tak i boje v kategorii do 212 liber. Vaším úkolem přitom bude určit, jak si mezi sebe těžkotonážníci rozdělí místa v první pětici i jak si mezi sebe borci z dvěstědvanáctky rozdělí medaile. Váš tip se jako vždy stane platným, pouze pokud bude kompletní, tzn. bude obsahovat všech osm jmen. Žádné pole nesmí zůstat nevyplněné a žádné jméno se nesmí opakovat. Detailní pravidla soutěže najdete zde. A jaké ceny jsou tentokrát ve hře?

Ceny do tipovací soutěže na výsledky Indy Pro 2018
v celkové hodnotě více než 4.000 Kč věnovala společnost Dex Nutrition!

Vítěz tipovací soutěže tentokrát získá:

Druhý v pořadí získá:

Třetí v pořadí získá:

Whey Taste představuje proteinový doplněk výživy určený pro všechny, kdo usilují o nárůst svalové hmoty a síly. Přes 95 % obsahu Whey Taste je tvořeno kvalitním syrovátkovým proteinovým koncentrátem, který zajišťuje produktu plnohodnotné spektrum všech esenciálních aminokyselin, které lidské tělo potřebuje. Whey Taste obsahuje v každé třicetigramové dávce přes 21 gramů bílkovin, pouhých 1,7 g sacharidů a jen 0,7 g tuků.

BCAA Turbo od společnosti Dex Nutrition je tekutá forma vysoce koncentrovaných aminokyselin s rozvětveným řetězcem zastoupených v poměru 2:1:1. Každá monodóza obsahuje celkem 3000 mg aminokyselin, z toho 1500 mg L-leucinu, 750 mg L-isoleucinu a 750 mg L-valinu. BCAA Turbo dále obsahují energetickou matrix, která stimuluje tělo k vyšším výkonům, a to díky obsahu beta alaninu, L-citrulinu, taurinu a kofeinu. Pitná forma zrychluje využitelnost, praktické monodózy pak umožňují, abyste měli BCAA Turbo vždy po ruce a dávkovali je kdykoliv, kdy budete potřebovat!

Drive je novým předtréninkovým suplementem v účinné a rychle vstřebatelné tekuté formě. Díky svému složení je vyhledáván sportovci, kteří vyžadují jak stimulaci k výkonu, tak opravdu znatelné napumpování. Drive je dostupný v praktických monodózách, které Vám umožní velmi snadné použití kdykoliv ho budete potřebovat. Pozor, v každé monodóze jsou celkem 2 dávky!

Reducer v sobě skrývá spojení dobře vstřebatelného L-karnitinu s citrulin malátem a s výtažky z hořkého pomeranče, guarany a skořice, to vše ve vysoce účinné tekuté formě. Reducer je tak vhodný pro všechny osoby usilující o odbourávání přebytečných tukových zásob.

Termodex představuje suplement spojující L-karnitin s celou řadu dalších účinných látek. Kromě L-karnitinu obsahuje extrakty z guarany a zelené kávy, L-tyrosin a L-citrulin, dále kreatin pyruvát, arginin, kofein a řadu dalších rostlinných extraktů. Jedná se o silnou termogenní směs určenou pro všechny osoby usilující o redukci tukových zásob. To vše v tekuté a snadno vstřebatelné formě.

Držíme Vám palce při tipování. Budete-li mezi prvními třemi, máte doma pěknou výhru!


Tipovací soutěž: Indy Pro 2018
Jméno:
E-mail:
Tučně uvedené položky jsou povinné.
Na 1. místě v kategorii open se umístí:
Na 2. místě v kategorii open se umístí:
Na 3. místě v kategorii open se umístí:
Na 4. místě v kategorii open se umístí:
Na 5. místě v kategorii open se umístí:
Na 1. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Na 2. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Na 3. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Hlasování již bylo ukončeno.
Podmínky soutěže: soutěž začíná 28. 03. 2018 v 06:00 a končí 31. 03. 2018 v 03:00. Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Všeobecnými pravidly soutěží.




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie