Reklama:
Skladem opět všechny příchutě!
100 % Whey Protein v akci 1+1
Náš nejprodávanější protein. Více zde.

Tipovací soutěž: Wings of Strength
Titan Medical Tampa Pro 2017

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní

Profesionální soutěž federace IFBB Wings of Strength Titan Medical Tampa Pro, která se odehraje již ve dnech 4. a 5. srpna na slunné Floridě, bude kulturistům z obou hmotnostních kategorií sloužit jako poslední příležitost k získání kvalifikace na letošní Olympii. V Tampě se tak sejde zajímavě poskládané startovní pole, což přímo vyzývá k tomu, abychom se soutěží spojili další kolo naší tipovačky.

Vaším úkolem tentokrát bude správně určit, jak si mezi sebe závodníci v kulturistice mužů open rozdělí umístění v první pětici a jak se poskládají borci z dvěstědvanáctky do první trojice. Váš tip se přitom jako vždy stane platným, pouze pokud bude kompletní, tzn. bude obsahovat všech osm jmen. Detailní pravidla soutěže najdete zde. A o jaké ceny budete hrát?

Ceny do tipovací soutěže na výsledky Wings of Strength Titan Medical Tampa Pro 2017
v celkové hodnotě více než 12.500 Kč věnovala společnost Nutrend!

Vítěz tipovací soutěže tentokrát získá:

Druhý v pořadí získá:

Třetí v pořadí získá:

After Training Protein - složení tohoto proteinu nabízí všem sportovcům ideální proteinovou směs určenou pro konzumaci ihned po ukončení náročného tréninku. Základ tohoto proteinu tvoří mimořádně kvalitní proteinová směs, která vyniká lehkou a rychlou vstřebatelností a využitelností. Součástí této směsi je značkový hydrolyzovaný syrovátkový izolát Hydrovon™, prémiový syrovátkový izolát (WPI) a prémiový ultrafiltrovaný koncentrát mléčné syrovátky (WPC). Unikátní složení doplňuje bioaktivní kolostrum, vysoký obsah větvených aminokyselin (BCAA), extrakt z ginkgo biloby, směs speciálně zvolených vitamínů a minerálů pro snížení únavy a vyčerpání. Vše je ideálně navrženo pro podporu svalového růstu. Produkt After Training Protein je navíc obohacen o trávicí enzym Tolerase®-L, který podporuje vstřebání mléčného cukru laktózy.

BCAA Mega Strong Powder je nová, praktická forma instantního nápoje esenciálních větvených aminokyselin (BCAA) s regeneračním poměrem 4:1:1 (L-leucin, L-isoleucin, L-valin). Přípravek BCAA Mega Strong Powder je obohacen o L-glutamin, který přispívá k metabolismu svalových proteinů a zlepšuje metabolismus svalů. Dál podporuje znovuobnovení glykogenových zásob. Díky velmi dobré rozpustnosti ve vodě je zaručena okamžitá vstřebatelnost. Je určen pro intenzivně trénující sportovce, umožňuje rychlou regeneraci svalstva.

N1 Shot představuje profesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití bez potřeby šejkru či jiných pomůcek. Obsahuje jedny z nejúčinnějších látek, které podpoří neuvěřitelné napumpování svalstva!

N1 Pre-Workout je profesionální produkt pro stimulaci těla před fyzickou aktivitou, sestavený dle maximálních možností evropské legislativy. Obsahuje nejúčinnější látky uznávané odbornou veřejností, které zaručí maximální efekt napumpování svalstva a posunutí hranice fyzického výkonu. Je určen jak pro silový, tak pro vytrvalostní výkon a dodá energii a sílu po celou délku sportovní aktivity.

Protein Pancake je hotová směs pro tvorbu lívanců nebo palačinek s mimořádným obsahem proteinu, který představuje 44 %. I při tak vysokém obsahu bílkoviny se společnosti Nutrend podařilo zachovat delikátní a vyváženou chuť. Vynikající kvalita bílkovin je zajištěna vysoce koncentrovaným mléčným proteinovým izolátem (MPI) a syrovátkovým proteinovým koncentrátem (WPC).

Proteinová tyčinka Excelent Protein Bar je posypaná ovocem či oříšky, zalitá v čokoládě nebo jogurtové polevě. Obsahuje 24 % bílkovin, 43 % sacharidů a účinné látky pro regeneraci svalstva. Je vhodná jako svačina v průběhu dne, k doplnění proteinů, regeneraci po výkonu.

Protein Bar je proteinová tyčinka s výbornou chutí a poměrem bílkovin vůči sacharidům (1 : 2). Protein Bar obsahuje 23 % bílkovin, představuje zdroj vlákniny a zdroj 10 vitamínů. Tyčinka je bez umělých barviv, obsahuje kvalitní směs bílkovinných i sacharidových zdrojů, které slouží nejen k zasycení, ale i dodání potřebného množství důležité energie.

100 % Whey Isolate představuje špičkový protein s obsahem mimořádně koncentrované bílkoviny. Tento protein je tvořen pouze nejkvalitnějším syrovátkovým izolátem (WPI) a dále je obohacený o větvené aminokyseliny (BCAA) a bioaktivní kolostrum. 100 % Whey Isolate je určen pro silově zaměřené sportovce kladoucí důraz na příjem nejkvalitnější formy bílkoviny, pro budování čisté svalové hmoty, pro rýsovací fáze náročných silových sportů.

Carniform Extreme Shot je unikátní shot, složený z nejvyhledávanějších účinných látek pro fyzickou aktivitu v období dietního režimu. Do efektivní směsi patří zejména aminokyselina L-arginin, karnitin, kofein, dále cholin a extrakt z rostliny Citrus aurantium (10 % synefrinu), které společně pozitivně ovlivňují metabolismus tuků. Díky Carniform Extreme Shot dochází mimo jiné i ke stimulaci organismu. Ideální dávkování je 60 ml koncentrátu.

Nová technologie výroby nabízí i nové možnosti! S touto technologií se na trh dostává mimořádný produkt 100 % Whey Protein, který je složen z nejlepších zdrojů ultrafiltrovaného WPC (syrovátkového proteinového koncentrátu) a CFM WPI (syrovátkového proteinového izolátu). Jedná se o 80% bílkovinu, která je snadno rozpustná. 100 % Whey Protein je určen pro silově zaměřené sportovce kladoucí důraz na vysoký denní příjem kvalitní bílkoviny, pro budování svalové hmoty, pro redukční diety, případně i ketogenní diety a pro vegetariány na doplnění chybějících živin.

Glutamine od společnosti Nutrend je 100% čistý krystalický L-glutamin v práškové konzistenci. Přispívá k metabolismu svalových proteinů a zlepšuje metabolismus svalů. Dále podporuje znovuobnovení glykogenových zásob. L-glutamin se v těle účastní celé řady velmi významných fyziologických dějů. Je určen pro regulaci rovnováhy bílkovin v organismu, udržení pozitivní dusíkové bilance.

Držíme Vám palce při tipování. Budete-li mezi prvními třemi, máte doma pěknou výhru!


Tipovací soutěž: Tampa Pro 2017
Jméno:
E-mail:
Tučně uvedené položky jsou povinné.
Na 1. místě v kulturistice mužů open se umístí:
Na 2. místě v kulturistice mužů open se umístí:
Na 3. místě v kulturistice mužů open se umístí:
Na 4. místě v kulturistice mužů open se umístí:
Na 5. místě v kulturistice mužů open se umístí:
Na 1. místě v kulturistice mužů do 212 liber se umístí:
Na 2. místě v kulturistice mužů do 212 liber se umístí:
Na 3. místě v kulturistice mužů do 212 liber se umístí:
Hlasování již bylo ukončeno.
Podmínky soutěže: soutěž začíná 02. 08. 2017 v 06:00 a končí 04. 08. 2017 v 03:00. Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Všeobecnými pravidly soutěží.




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
Mikuc (19:55) • Všechno špatný k něčemu dobrý! Poskočí nohy, vršek do roka dožene a bude zas jinde! A k...
magazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
havlic (14:43) • ...no ono to ještě vyleze!bude mě zajímat srovnání s Milanem Šádkem ty 2-3 týdny před s...
magazínSedmdesátiny Jana Smejkala: Můj život...
mirous (13:10) • Super článek! Takového čtení by mělo být víc. Miluji tyto retro pohledy do minulosti ku...
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Amanda (09:01) • Prima fotky. Těším se na ty soutěžní. *79*
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Ondra Hájek (19:57) • Soutěže v Kutné Hoře nemůžou zklamat, tenhle tým pořadatelů to má fakt zmáknutý. Co je...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie