Reklama:
Prodlouženo do pátku!
Protein Smart Whey v akci 1+1
Na výběr ještě 6 příchutí, dvě z nich se dnes vyprodají. Více zde.

Najdi a vyhraj! (19/2017)

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní

Egyptský obr Big Ramy má zase nového trenéra, tentokrát je jím Chris Cormier, jeden z nejlepších kulturistů přelomu století, jehož nejlepším výsledkem byla dvě třetí místa na Mr. Olympia z let 1999 a 2002. Chris se dočasně přesunul do kuvajtského Oxygen Gymu a o svých plánech s Ramym se podělil s Davem Palumbem, který ho vyzpovídal v krátkém rozhovoru. Jak už jste si mohli přečíst, Ramy má podle Cormiera rezervy v hloubce zad a svalovém rozvoji lýtek. Chris Cormier je ale také expertem přes pózing a pódiovou prezentaci, takže se dá čekat, že bude Ramyho drezúrovat i v tomto ohledu. Uvedl, že není zrovna fanouškem takzvaného žadonění o potlesk, dnes opravdu často viděného gesta, kdy si kulturisté dávají ruku k uchu a snaží se tím získat u publika jakousi odezvu. Má tohle největší a nejtěžší kulturista, který je v současnosti na pódiu Olympie k vidění, zapotřebí?

Jestli padnou Cormierovy připomínky na úrodnou půdu, je ve hvězdách. Co udělal Ramy na exhibici v Pitsburghu hned po vstupu na pódium? Dal si ruku k uchu. Dave Palumbo dal k dobru příhodu, kdy když prý Charlie "Arms" Urrego, kulturista ze staré školy, který získal profi kartu v 60 letech, viděl po příchodu z vězení, kde strávil 8 let, poprvé na pódiu tahle gesta, napřed se mu udělalo šoufl a pak chtěl daného závodníka, diplomaticky řečeno, zpacifikovat, takže se do vězení málem hned zase vrátil. Jaký máte na tahle gesta názor Vy?

Zapojit se mohou i čtenáři ze Slovenska!

Vyhráli jste v předchozí soutěži? Vyfoťte se s cenou, pošlete nám tuto fotografii
a získáte navíc hodnotnou cenu z našeho e-shopu!

(Fotografie bude zveřejněna u některé z pravidelných týdenních soutěží, či na našem FB.)


O co v tomto týdnu hrajeme?

Tentokrát každý ze tří vylosovaných výherců obdrží protein 100 % Whey 80 od společnosti MaxxWin, který díky svému jedinečnému složení poskytuje přísun kvalitního syrovátkového proteinového koncentrátu, a tím výrazně přispívá k nárůstu a udržení svalové hmoty.


Odkud pochází kulturista Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay?

Najdi a vyhraj! (19/2017)
Jméno:
E-mail:
Tučně uvedené položky jsou povinné.
Odkud pochází kulturista Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay?
z Íránu
z Kuvajtu
z Egypta
Hlasování již bylo ukončeno.
Podmínky soutěže: soutěž začíná 11. 05. 2017 v 08:00 a končí 18. 05. 2017 v 08:00. Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Všeobecnými pravidly soutěží.


Výherci soutěže Najdi a vyhraj! (18/2017):

V minulém kole soutěže jsme se Vás ptali, který Kličko prohrál s Anthonym Joshuou v zápase o titul mistra světa. Správná odpověď zní: Vladimir.

Vylosováni byli a hydratační nápoj Intra Amino od firmy PROM-IN získali:

  • Daniel Šádek - daniel.sadek.cz@...com
  • Jan Švrčina - yeeenda@...com
  • Ilona Krivulková - ursell@...cz

Gratulujeme!

Náš čtenář Jakub se s námi podělil o fotografii s výhrou z jedné z předešlých soutěží. Děkujeme a posíláme mu za to malý dárek.


Vyhráli jste v předchozí soutěži? Vyfoťte se s cenou, pošlete nám tuto fotografii
a získáte navíc hodnotnou cenu z našeho e-shopu!

(Fotografie bude zveřejněna u některé z pravidelných týdenních soutěží, či na našem FB.)


Hodnotné ceny z našich soutěží by mohli vyhrát také Vaši přátelé na Facebooku - dejte jim o tom vědět kliknutím na odkaz „Sdílet článek“ či „To se mi líbí“ v závěru článku a podělte se tak s nimi o možnost příjemné výhry!


Pravidla soutěže: Každý čtenář může zaslat pouze jednu odpověď. Své tipy zasílejte do čtvrtka 18. května. Jména výherců budou zveřejněna ve čtvrtek prostřednictvím článku, v němž naleznete také další soutěžní otázku pro následující týden. Znalostního souboje se mohou zúčastnit pouze čtenáři s dodací adresou pro výhry na území České a Slovenské republiky.



Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

12.05.07:25Václav Kment - Jediný, u koho mi tohle gesto přišlo přirozené, byl Jay Cu..+1
11.05.20:33maxpoint97 - Někdo to napsal dobře pod video s Osladilovo volnou sestav..+2
11.05.20:06thoth - mám na to stejný názor jako Chris Cormier – je to trapný.
Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
Víte, že...
...poslední objednávka v obchodě
Ronnie.cz byla před 82 sekundami?



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie