Reklama:
AKCE: Smart Whey protein 1+1
Nově v moderním sáčkovém balení!
Více zde.

Tipovací soutěž: Europa Charlotte Pro a Arnold Classic South America 2017

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní

Je před námi víkend nabitý atraktivními profesionálními soutěžemi, což představuje ideální příležitost k tomu, abyste opět otestovali své znalosti současné scény v naší tipovačce. V pořadí druhém kole tipovací soutěže bude Vaším úkolem správně určit, jak se kulturisté nastupující v kategorii open na Arnold Classic South America rozdělí o místa v první pětici, přičemž souběžně s tím budete tipovat i to, jak se do nejlepší pětky poskládají borci z dvěstědvanáctky na Europa Charlotte Pro.

Kromě toho před Vámi ještě stojí výzva správně si tipnout, jakého konkrétního umístění dosáhnou česká želízka v ohni - Lukáš Osladil, Tomáš Kašpar, Milan Šádek a Vojtěch Koritenský. První dva se představí na jihoamerickém Arnold Classic, další dva borci pak změří síly na Europa Charlotte Pro v USA. Jako vždy platí, že k tomu, abyste mohli pomýšlet na úspěch, Váš tip musí být nejenom co nejpřesnější, ale také platný. To znamená, že žádná kolonka nesmí zůstat nevyplněná a žádné jméno se nesmí opakovat. Detailní pravidla soutěže najdete zde. A o jaké ceny budete hrát?

Ceny do tipovací soutěže na výsledky Europa Charlotte Pro a Arnold Classic
South America 2017 v celkové hodnotě téměř 7.700 Kč věnovala společnost Extrifit!

Vítěz tipovačky tentokrát získá:

Druhý v pořadí získá:

Třetí v pořadí získá:

Aminogel® je světová novinka na trhu aminokyselin od firmy Extrifit. Jedná se o unikátní aminokyselinový produkt, který v jednom balení chutného gelu obsahuje velmi silnou dávku 11 030 mg výhradně volných aminokyselin. Gelová forma zajišťuje ideální stravitelnost a vstřebatelnost a pečlivě vyvážený poměr volných aminokyselin maximální anabolický, regenerační a antikatabolický účinek. Aminogel® je díky svému unikátnímu obsahu určený především pro všechny silové sportovce, kteří usilují o růst svalové hmoty a síly (anabolický účinek), a také pro všechny sportovce silově-vytrvalostních a vytrvalostních disciplín, kteří chtějí ochránit svalovou hmotu při tvrdých trénincích nebo při redukci podkožního tuku (antikatabolický účinek).

Carnigel ® je nový produkt od Extrifitu, který přináší dobře známý a mezi sportovci velmi oblíbený spalovač - karnitin - v nové formě gelu. Karnitin je látkou tradičně používanou prakticky ve všech sportovních odvětvích pro zlepšení využití tuků jako energetického zdroje při fyzické aktivitě a také jako energizér před tréninkem. Jeden sáček obsahuje celých 2000 mg L-karnitinu v 10 skvělých příchutích, a to při nulovém obsahu tuku, cukru nebo umělých barviv v balení. Gelová forma je navíc velmi praktická - nemusíte s sebou nosit žádná balení tekutého karnitinu nebo si odsypávat tablety.

Express Energy Gel je unikátní energetizující produkt od Extrifitu, který sportovci používají k okamžitému dodání energie před tréninkem a při tréninku. Jdete na trénink unavení po dlouhém dni v práci? Chybí Vám energie v průběhu delší fyzické aktivity? Express Energy Gel Vám okamžitě vrátí energii do sportovního i mentálního výkonu díky vyváženému poměru tří druhů sacharidů, obsahu energizérů, stimulantů a vyváženému komplexu minerálních látek. A to vše v kompaktním balení hotového gelu, který je připravený k okamžité konzumaci.

BCAA GT+ je jedinečný produkt od firmy Extrifit, který Vám přináší velmi silnou dávku větvených aminokyselin (BCAA) a glutaminu v nové gelové formě, která zajišťuje rychlou stravitelnost a ideální vstřebatelnost, což je pro anabolický, antikatabolický a regenerační účinek volných aminokyselin zásadní. Jedno balení BCAA GT+ obsahuje celých 5000 mg glutaminu a 5000 mg volných větvených aminokyselin (BCAA).

Regel® je jedinečný regenerační produkt na trhu pro použití při tréninku a zejména po tréninku. Je to unikátní regenerační a energetizující prostředek z kategorie all-in-one (vše v jednom), který Vám dodá všechny potřebné živiny pro rychlou regeneraci a obnovení energie po tvrdém tréninku. Obsahuje pečlivě vyvážený poměr tří druhů sacharidů a volných aminokyselin, anabolizéry, dvě formy kreatinu a komplex vitamínů a minerálních látek. A to vše ve formě hotového gelu připraveného k okamžité konzumaci! Sáček s uzávěrem jde navíc opětovně zavřít, rozdělíte tak obsah do několika dávek a přizpůsobíte ho potřebám Vašeho tréninku.

Držíme Vám palce při tipování. Budete-li mezi prvními třemi, máte doma pěknou výhru!


Tipovací soutěž: Europa Charlotte Pro a AC SA 2017
Jméno:
E-mail:
Tučně uvedené položky jsou povinné.
Na 1. místě v kategorii do 212 liber se na Europa Charlotte Pro umístí:
Na 2. místě v kategorii do 212 liber se na Europa Charlotte Pro umístí:
Na 3. místě v kategorii do 212 liber se na Europa Charlotte Pro umístí:
Na 4. místě v kategorii do 212 liber se na Europa Charlotte Pro umístí:
Na 5. místě v kategorii do 212 liber se na Europa Charlotte Pro umístí:
Na 1. místě v kategorii open se na Arnold Classic South America umístí:
Na 2. místě v kategorii open se na Arnold Classic South America umístí:
Na 3. místě v kategorii open se na Arnold Classic South America umístí:
Na 4. místě v kategorii open se na Arnold Classic South America umístí:
Na 5. místě v kategorii open se na Arnold Classic South America umístí:
Vojtěch Koritenský se na Europa Charlotte Pro umístí na:
Milan Šádek se na Europa Charlotte Pro umístí na:
Tomáš Kašpar se na Arnold Classic South America umístí na:
Lukáš Osladil se na Arnold Classic South America umístí na:
Hlasování již bylo ukončeno.
Podmínky soutěže: soutěž začíná 19. 04. 2017 v 08:00 a končí 22. 04. 2017 v 08:30. Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Všeobecnými pravidly soutěží.




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie