Reklama:
DNES KONČÍ:
Protein Smart Whey v akci 1+1
Akce nebude prodloužena! Více zde.

Najdi a vyhraj! (31/2016)

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní

Mít "power" se může v životě vždycky hodit, ať už jste bojovný fanoušek fotbalu, nebo žena v domácnosti. Na co potřebuje ženská sílu, ptáte se? No třeba na to, aby odnesla těžký nákup, když se k tomu chlap nemá, aby si sama dokázala otevřít zavařovačku s kyselými okurkami, když na ně dostane chuť nebo aby pochovala buclaté batole, které k ní s řevem vztahuje ruce. Síla se ale nemusí hodit jen když potřebujete něco přinést, odnést, utáhnout nebo povolit. Hrozně super je už ten pocit, že vaše tělo, ta schránka, co Vás vozí po světě, má výkonný motor a odolnou konstrukci a Vy se na ni můžete spolehnout a důvěřovat jí. Zrychlí, když to budete potřebovat, vydrží, co jí naložíte, poslouchá a slouží Vašim potřebám bezchybně a bez protestů jako fungl nové auto.

Jenže sílu jsme nedostali od našeho vrchního konstruktéra automaticky v základní výbavě. Dostali jsme ale schopnost si ji dle potřeb navýšit. Způsobů, jak svoje tělo posílit, bude nepočítaně. Pro pražské holky se ale zdá jako nejlepší alternativa chodit do Vertigo Pole Fitness na lekce power workoutu. Power workout je v podání tohoto pražského studia zdravou formou posilování, která je ještě navíc zábavná. Na úvod si obvykle zabalancujete vkleče na velkém fitballu a k tomu si budete pohazovat míčem s ostatními účastnicemi lekce, jako by se nechumelilo. Zdá se to jednoduché, ale jednoduché to není. Váš hluboký stabilizační systém bude mít co dělat, aby vás na míči udržel. Poté následuje pečlivé protažení a hlavní složka lekce - posilování. To může mít rozličnou podobu, jelikož vynalézavost a fantazie vrchní instruktorky Jarmily Ptáčníkové nezná mezí. Občas si tak zatrénujete ve dvojicích, jindy zase vyzkoušíte všechno vybavení tělocvičny. A že ho tam je! Mají tu kruhy, lano, tyče, činky, švihadla, žebřiny, hrazdu, expandery, balóny... Prostě mají toho mnohem víc, než si myslíte, že byste mohli během jediné lekce zvládnout. Ale zvládnete. A dodá Vám to takovou sebedůvěru, že se nebudete moci dočkat další hodiny, abyste ten pocit mohly zažít znovu.

Vyhráli jste v předchozí soutěži? Vyfoťte se s cenou, pošlete nám tuto fotografii
a získáte navíc hodnotnou cenu z našeho e-shopu!

(Fotografie bude zveřejněna u některé z pravidelných týdenních soutěží, či na našem FB.)


O co v tomto týdnu hrajeme?

Tři vylosované čtenářky si budou moci na vlastní kůži vyzkoušet lekci power workoutu v pražském studiu Pole Vertigo Fitness pod vedením zkušené instruktorky Jarmily Ptáčníkové. Jelikož jde o pražské fitness, je vhodné, aby se soutěže účastnily zájemkyně, které v Praze bydlí nebo které budou ochotny na lekci do Prahy dorazit. Zapojit se ale samozřejmě mohou také muži.


Kolik přibližně svalů má lidské tělo?

Najdi a vyhraj! (31/2016)
Jméno:
E-mail:
Tučně uvedené položky jsou povinné.

cca 80
cca 350
cca 600
Hlasování již bylo ukončeno.
Podmínky soutěže: soutěž začíná 11. 08. 2016 v 08:00 a končí 18. 08. 2016 v 08:00. Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Všeobecnými pravidly soutěží.


Výherci soutěže Najdi a vyhraj! (30/2016):

V minulém kole soutěže jsme se Vás ptali, jak se nazývá přirozené prohnutí páteře směrem dopředu. Správná odpověď zní: lordóza.

Vylosováni byli a sušené maso Fine Gusto získávají:

  • molert@...cz
  • kubric.f@...com
  • pavlova.misa@...cz

Gratulujeme!


Vyhráli jste v předchozí soutěži? Vyfoťte se s cenou, pošlete nám tuto fotografii
a získáte navíc hodnotnou cenu z našeho e-shopu!

(Fotografie bude zveřejněna u některé z pravidelných týdenních soutěží, či na našem FB.)


Hodnotné ceny z našich soutěží by mohli vyhrát také Vaši přátelé na Facebooku - dejte jim o tom vědět kliknutím na odkaz „Sdílet článek“ či „To se mi líbí“ v závěru článku a podělte se tak s nimi o možnost příjemné výhry!


Pravidla soutěže: Každý čtenář může zaslat pouze jednu odpověď. Své tipy zasílejte do čtvrtka 18. srpna. Jména výherců budou zveřejněna ve čtvrtek prostřednictvím článku, v němž naleznete také další soutěžní otázku pro následující týden. Znalostního souboje se mohou zúčastnit pouze čtenáři s dodací adresou pro výhry na území České republiky.



Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Hockey1000 (22:13) • Můžeš to napsat jako podnět pro revizní komisi svazu měla by se tím zabývat https://www...
magazínJak si vedl Ondřej Fojtů na Europe’s...
Russ (21:17) • Ondrovi blahopřeji, je to neskutečnej borec.
magazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Karakal (15:20) • Může mi někdo z rozhodčích říct, kdo kontroluje dodržování plavek u žen? Jako bikiny ma...
magazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Hockey1000 (21:41) • Jsem týden marod a tak se to na pokoukání hodí, díky*79*
magazínIFBB Diamond Cup Malta 2024 - komplet...
Hockey1000 (21:40) • Mně se prostě líbí, jak si ty soutěže užívá a kolik moc jich absolvuje*79* Za mě borec*...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie