Reklama:
Skladem opět všechny příchutě!
100 % Whey Protein v akci 1+1
Náš nejprodávanější protein. Více zde.

CrossFit: Výkony Čechů na Central Europe Throwdown 2016

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Soutěže

Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.
Názory, které větší část čtenářů považuje za kvalitní:
+3 hlasy Kebab - Tady se někdo hodně špatně vyspal, co? :-D
+2 hlasy Lucie - The noun athlete comes from the Greek word athletes, meani..

Hodnocení: -2
daveM
Vloženo: 11:36:05, 18.02.2016 | profil autora
nic proti tobe :) , ale jeste si musis napsat na tricko atlít :) pripadne refrí a bik píár andr d blů skáj :) hehe a mame krosfit :)

nechces doufam srovnavat tydle sportovce treba s ceskejma atletama. sportovec beru :). nemuzes rikat necemu atletika, kdyz se tam delaji i veci, co poskozuji telo :). dal radsi nekomentovat, jen ze krosfit by se mel vratit na zacatek. je fajn, ze neco takovy existuje a je pro lidi .. postavu to zlepsi, ale nastaveni tech workautu je casto uplne mimo, kontraproduktivni, nebudu nic rikat o WADA ?

Hodnocení: +3
Kebab
Vloženo: 11:46:41, 18.02.2016 | profil autora
Tady se někdo hodně špatně vyspal, co? :-D

Hodnocení: 0
daveM
Vloženo: 13:32:13, 18.02.2016 | profil autora
ale ne.. to je bezna praxe a tradicni sranda z krosfitu. vydel jsi nekdy kyblovane shyby ? :) hehe :) nevim ,co vse kybluji :)

ale to, aby nekdo srovnaval nekoho s atletama, tak bych byl opravdu rad,kdyby podepsali antidoping. v jinem pripade se me to zas tak moc nelibi, protoze to je dnes velka moda a pokud neni zakazano si pomoct, hadam, ze na nejvyssi (nejen) urovni to jinak asi nebude .. bez postihu

Hodnocení: 0
Los Bumerangos
Vloženo: 14:34:30, 18.02.2016 | profil autora
Povedzte Kefalín, čo vy si predstavujete pod takým slovom `kyblovaný`? To je jako shyb s kýblem na hlavě? Tak jsem fakt ještě nevYděl.

Hodnocení: 0
Kebab
Vloženo: 14:44:10, 18.02.2016 | profil autora
daveM, co to tady meleš pátý přes devátý? Nejdřív ti vadí slovo atlet pro crossfiťáky, pak do atletiky zařadíš vzpírání, navíc každý, kdo si `poškozuje tělo`, není podle tebe hoden názvu atlet, nakonec z tebe vypadne, že snad slovem atlet rozumíš jenom vrcholový sportovce z atletiky, o kterých mluví televize a dle tvého snad jako nedopujou, když `podepíšou antidoping`, protože jinak už by vypadli z tvýho zařazení `atlet`.

Hodnocení: 0
daveM
Vloženo: 21:26:40, 18.02.2016 | profil autora
kipovany :) .. tak se nekdo chytil :)

nevydel mas spatne i :)

nu a tomu hambacovi :) :

vzpirani neni atletika ? aha , nejaka novinka. poskozovani tela chybnyma cvikama beru za chybu toho danyho sportu, takze neni treba michat to s treba skokem do dalky. atlet.. no, atletika .. byt po mojem, tak tam je jen z letnich OH sport. Krosfit je dnes natolik obsahlej, ze krosfitak dela vse hodne prumerne a nic dobre, jakoby desetiboj, jenze to je stoboj :). takze bych to proste do atletiky nemichal. Pak bude atlet i kondicni bezec, je to tak pochopitelny snad. kdyztak rozepisu, pacto cekam jasnou reakci.

nu a s dopingem, to si snad delas srandu :) . proc teda krosfit nespada pod wada ? tj antidoping. prirozene je jasny, ze dopuje hodne lidi, ale neni to tak snadny si dopomahat, kdyz jde antidoping hodne kupredu, viz teda afery, coz prida sportu trochu vic cistoty. pokavad to ten sport nepodepise, je to krasny jako vzor pro mladez. antidoping ma pozitivni vliv na sport, ac si to mnoho lidi nemysli. je jasny, ze bolt asi svetovej rekord ciste nezabehl, ze cinani, rusaci, atp .. nevzpiraji tak krasne ciste, ac tam ta moznost unikatnosti jednotlivyho cloveka k takvovymu vykonu muze s nakou pravdepodobnosti existovat..

je mi jasny, ze froning a takovy asi nemuzou trenovat ciste, to je jako chtit po hraci nhl ci baseballu v usa vykony, milion zapasu.. ale pokavad to tak je ,je neco spatne.

Hodnocení: -2
daveM
Vloženo: 00:50:25, 18.02.2016 | profil autora
Pro českou atletku by to byla obrovská šance, a proto jí budeme držet palce, aby tato spolupráce vyšla.

to je trosku divna formulace ? atletika .. teda aspon do dneska jsem myslel, ze je sprint, koule, vzpirani,atd.. nevim nevim, nestastne napsany.

Hodnocení: +2
Lucie
Vloženo: 10:38:09, 18.02.2016 | profil autora
The noun athlete comes from the Greek word athletes, meaning “contestant in the games.” Anyone who competes in sporting competitions can be called an athlete, but usually the term is reserved for people with a high level of dedication, skill and fitness.







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
Mikuc (19:55) • Všechno špatný k něčemu dobrý! Poskočí nohy, vršek do roka dožene a bude zas jinde! A k...
magazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
havlic (14:43) • ...no ono to ještě vyleze!bude mě zajímat srovnání s Milanem Šádkem ty 2-3 týdny před s...
magazínSedmdesátiny Jana Smejkala: Můj život...
mirous (13:10) • Super článek! Takového čtení by mělo být víc. Miluji tyto retro pohledy do minulosti ku...
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Amanda (09:01) • Prima fotky. Těším se na ty soutěžní. *79*
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Ondra Hájek (19:57) • Soutěže v Kutné Hoře nemůžou zklamat, tenhle tým pořadatelů to má fakt zmáknutý. Co je...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie