Reklama:
Prodlouženo do pátku!
Protein Smart Whey v akci 1+1
Na výběr ještě 6 příchutí, dvě z nich se dnes vyprodají. Více zde.

Najdi a vyhraj! (45/2015)

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní

Chtěli byste někdy zvednout 335 kilo? Po tom asi moc trénujících lidí netouží, protože je jim tak nějak jasné, že to nemusí být úplně nejzdravější. Mně by se to docela líbilo, ale pochybuju, že se mi to v dohledné době podaří. A o jakém cviku je vlastně řeč? Když se řekne "přes tři metráky", tak si nejspíš většina lidí představí dřep nebo mrtvý tah. Pokud v jednom z těch cviků zvládnete 335 kilo, jste extrémně silní, o tom nemůže být pochyb. A pokud ještě upřesníme, že je to bez použití speciálních dresů, neboli RAW, tak je to výkon o to působivější. Jenže řeč není ani o dřepu, ani o mrtvém tahu, ale o bench-pressu. Že si to neumíte představit? Nedivím se Vám, ono je těžké uvěřit už i tomu, že lidské tělo může při takové zátěži vůbec držet pohromadě.

Vyhráli jste v předchozí soutěži? Vyfoťte se s cenou, pošlete nám tuto fotografii
a získáte navíc hodnotnou cenu z našeho e-shopu!

(Fotografie bude zveřejněna u některé z pravidelných týdenních soutěží, či na našem FB.)


O co v tomto týdnu hrajeme?

Dnes nemáme pro vylosované výherce doplňky výživy, ale trochu netradičně regenerační procedury. Tři vylosovaní výherci si budou moci dopřát 30minutovou rekondiční masáž v masážním salonu v Praze 3. Adresu i další informace o masážích naleznete na internetové stránce www.masazeodmarusky.cz. Výherci musí výhru využít do konce ledna 2016.

Čtenáři Ronnie.cz mohou využít také slevu 30 %, kterou v masážních salonech získají po sdělení hesla "Ronnie.cz". Tato akce platí do konce ledna 2016.

Do konce prosince 2015 můžete zakoupit i dárkový voucher se slevou 30 % pro své blízké k Vánocům. Poukaz si lze vyzvednout v masážních salonech osobně, nebo je možné získat jej e-mailem po připsání platby na účet. Poukazy mají platnost 5 měsíců od data zakoupení.


Kdo ustanovil v nedávné době nový světový rekord v RAW bench-pressu?

Najdi a vyhraj! (45/2015)
Jméno:
E-mail:
Tučně uvedené položky jsou povinné.

Maximální délka je 250 znaků.
Hlasování již bylo ukončeno.
Podmínky soutěže: soutěž začíná 26. 11. 2015 v 08:00 a končí 03. 12. 2015 v 08:00. Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Všeobecnými pravidly soutěží.


Výherci soutěže Najdi a vyhraj! (44/2015):

V minulém kole soutěže jsme se Vás ptali, jak se jmenuje legendární posilovna v Arlingtonu v Texasu, kde trénoval osminásobný vítěz Mr. Olympia Ronnie Coleman. Správná odpověď zní: Metroflex Gym.

Vylosováni byli:

  • jita.sal@...cz
  • marek.bastl5@...com
  • svatopluk.kyska@...com

Gratulujeme!


Vyhráli jste v předchozí soutěži? Vyfoťte se s cenou, pošlete nám tuto fotografii
a získáte navíc hodnotnou cenu z našeho e-shopu!

(Fotografie bude zveřejněna u některé z pravidelných týdenních soutěží, či na našem FB.)


Hodnotné ceny z našich soutěží by mohli vyhrát také Vaši přátelé na Facebooku - dejte jim o tom vědět kliknutím na odkaz „Sdílet článek“ či „To se mi líbí“ v závěru článku a podělte se tak s nimi o možnost příjemné výhry!


Pravidla soutěže: Každý čtenář může zaslat pouze jednu odpověď. Své tipy zasílejte do čtvrtka 3. prosince. Jména výherců budou zveřejněna ve čtvrtek prostřednictvím článku, v němž naleznete také další soutěžní otázku pro následující týden. Znalostního souboje se mohou zúčastnit pouze čtenáři s dodací adresou pro výhry na území České republiky.



Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie