Reklama:
Skladem opět všechny příchutě!
100 % Whey Protein v akci 1+1
Náš nejprodávanější protein. Více zde.

Aneta Horváthová - rozhovor a aktuální forma před Mozolani Classic 2015

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Osobnosti


MOZOLANI CLASSIC 2015 - 25. 4. 2015, Bratislava
Češi před Mozolani Classic:
Zdeněk RazákDavid SkořepaMichal KlečkaPatrik Jablonski • František Huf • Jan Turek
Denis Štěrba • Martin LešenarMilan Obořil • Karolína Tlustá • Stanislava Kožmínová
Marcela Valkounová • Petra Tchuřová • Aneta Horváthová • Daniela Bečková
Info z Mozolani Classic:
prezentace fotogalerievýsledky a fotografie
 

Mezi závodnicemi v kategorii bikiny fitness nad 169 cm se na nadcházejícím Mozolani Classic představí také Aneta Horváthová. Jelikož je na české fitness scéně novou tváří, v následujícím rozhovoru se Vám představí a prozradí také, proč se vlastně rozhodla soutěžit mezi bikinářkami, jak probíhala příprava na její premiérovou soutěž nebo proč vlastně se rozhodla začít sportovat.

Aneto, představte se prosím na úvod našim čtenářům.

Jmenuji se Aneta Horváthová, je mi 31 let, pocházím ze severních Čech a již více než 12 let žiji v Praze. Vystudovala jsem oblast cestovního ruchu, ve které se pohybuji dodnes. Mezi mé zájmy kromě posilovny patří lyžování, in-line brusle a cestování.

Co vás k soutěžení přivedlo a proč padla volba na kategorii bikiny fitness a na tuto soutěž?

Upřímně mě nikdy ani ve snu nenapadlo, že bych jednou mohla soutěžit v kategorii bikiny fitness. Na tuto cestu mě přivedl můj trenér Martin Dvorožňák. Zpočátku jsem jeho nápad rezolutně odmítala, ale postupem času jsem tuto myšlenku začala vnímat jako velkou výzvu. A jelikož jsem se narodila ve znamení berana, tuto výzvu jsem nakonec přijala. Kategorie bikiny fitness mě zaujala především proto, že spojuje krásu a symetrii ženského těla s tvrdou prací v posilovně. Nedílnou součástí je i silná vůle a umění "kousnout se", ale také dbát na kvalitní spánek a regeneraci. Mozolani Classic je mou první soutěží, které se zúčastním. Plně si uvědomuji, že konkurence je velmi kvalitní, a přistupuji k celému závodu s velkým respektem. Pevně věřím, že mi dá účast na Mozolani Classic možnost posunout se zase o krok dál.

Jak dlouho se cvičení věnujete? Dělala jste předtím jiné sporty?

Sport nebyl víceméně nikdy součástí mého života, vždy jsem se pro něco nadchla a zůstala u toho maximálně půl roku. Vše se obrátilo ve chvíli, kdy jsem začala být nespokojená se svou postavou. Začala jsem se pomaličku seznamovat s během, kterému jsem se věnovala přibližně 5 let. Po několika zdolaných půlmaratonech jsem úspěšně proběhla cílovou páskou Pražského maratonu v čase 3 hodiny a 43 minut. Po běžeckém období jsem začala navštěvovat skupinové hodiny, jednalo se o kardio lekce typu aerobik, step aerobic, tae-bo apod. Navštěvování těchto hodin bylo fajn až do chvíle, kdy jsem odjela na měsíc na pracovní cestu do zahraničí, kde jsem své tělo místo obvyklých 2 - 3 hodin denně "trápila" pouhou jednu hodinu a vrátila se zpět poněkud "baculatější". V ten okamžik jsem si uvědomila, že je čas na změnu, a oslovila Martina Dvorožňáka. S Martinem jsem začala trénovat v září loňského roku, posilovně se tedy věnuji 7 měsíců.

Popište nám své tréninky a stravovací režim. Jak to zvládáte?

Tréninky mám momentálně 5x - 6x týdně. S blížícím se termínem závodů vnímám každý trénink o něco obtížněji, i tak se ale vždy snažím ze sebe "vymáčknout" maximum a odjet trénink kvalitně. Platí u mě rovnice, že když je spokojený trenér, jsem spokojená i já. :) Stravovací režim je už teď v závěru o něco náročnější, ale i tak se dá zvládnout. Jídelníček nyní upravujeme víceméně den ode dne dle aktuální formy.

Jak dlouho se na soutěž připravujete a jaké máte další soutěžní plány?

Na soutěž se připravuji ode dne, kdy padlo rozhodnutí závodit, tedy od konce října loňského roku. Je to sice krátká doba, ale výsledky, které na sobě pozoruji, mě ženou neustále dál. V tuto chvíli nedokážu říci, zda se budu chtít závodům věnovat i nadále. Vše si nejprve musím zažít na vlastní kůži a rozhodnout se na základě pocitů, které mě budou na závodech doprovázet.

Komu byste závěrem ráda poděkovala?

Ráda bych samozřejmě poděkovala svému trenérovi za jeho důvěru a schopnost nastolit v mém životě pevný řád. Dále bych ráda poděkovala své rodině, která akceptuje mé "beraní" nápady, a svému kamarádovi Brunovi, který mě k silovému tréninku přivedl. Bez něho bych zřejmě nyní seděla v kavárně s velkým šálkem latte, kouskem dortíku a schovávala své faldíky pod svetrem.


Aneta Horváthová - aktuální forma před Mozolani Classic 2015




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
havlic (14:43) • ...no ono to ještě vyleze!bude mě zajímat srovnání s Milanem Šádkem ty 2-3 týdny před s...
magazínSedmdesátiny Jana Smejkala: Můj život...
mirous (13:10) • Super článek! Takového čtení by mělo být víc. Miluji tyto retro pohledy do minulosti ku...
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Amanda (09:01) • Prima fotky. Těším se na ty soutěžní. *79*
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Ondra Hájek (19:57) • Soutěže v Kutné Hoře nemůžou zklamat, tenhle tým pořadatelů to má fakt zmáknutý. Co je...
magazínLuis Rodriguez po Arnold Classic vymě...
maxpoint97 (23:38) • Za mě rozhodně Justin neměl špatnou formu, ten zakopanej pes je jinde *1* Buď se na...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie