Reklama:
DNES KONČÍ:
Protein Smart Whey v akci 1+1
Akce nebude prodloužena! Více zde.

Jana Slívová - rozhovor
a aktuální forma před Arnold
Classic Europe 2014

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Osobnosti


ARNOLD CLASSIC EUROPE 2014 - 25. - 28. 9. 2014, Španělsko
Češi před Arnold Classic Europe:
Michal Kulštejn Petr HřebecMartin MesterPavel BretšnajdrMilan Bodlák Jaroslav Paseka
Lucie Urbanová Daniela BečkováJana Slívová Markéta Tůmová Adenike Endtová • Petra Mazačová
Před Arnold Classic Europe:
odlet české výpravy strongmani
Z AC očima naší reprezentace, rozhovory:
očima Michala Kulštejnaočima Martina Mestera
Jana SlívováMilan Bodlák
Info z Arnold Classic Europe:
z místa děníprezentacevýsledky a foto (I.) - 3 medaile! výsledky a foto (II.)výsledky a foto (III.)
kompletní výsledky s body foto VIDEOREPORT

Letošní Arnold Classic Europe, které se bude v termínu 25. - 28. září odehrávat ve španělském Madridu, bude jednou z příležitostí pro české závodníky, jak vyzkoušet atmosféru prestižních zahraničních závodů. Mezi těmi, kteří se rozhodli nastoupit na soutěžní pódium a předvést výsledky svých tvrdých tréninků a diety, bude také závodnice v bikiny fitness Jana Slívová. Jak se na soutěž těší a co dalšího nám prozradila, se můžete dočíst v rozhovoru níže. Nechybí samozřejmě ani fotografie její aktuální předsoutěžní formy.

Naposled jste se představila na letošním republikovém mistrovství v květnu a vybojovala jste ve své kategorii 3. místo. Co je u vás od té doby nového?

Nového jen to, že mi přibylo mnoho fanoušků a to hodně zahřeje u srdce. V září jsem přestoupila do Extrifit Clubu a poznala mnoho příjemných lidí. Jinak stále pracuji v nemocnici jako zdravotní sestra na 12hodinové denní a noční směny.

Bude Arnold Classic Europe vaší první zkušeností s velkou mezinárodní soutěží, nebo jste už okusila soutěžní prkna i mimo Českou republiku?

Ano, přesně tak, Arnold Classic Europe bude moje první zkušenost a zážitky v zahraničí a moc se těším. Po pravdě řečeno je fitness jen můj koníček a odpočinek při mém vytížení. Jsou to celkem mé sedmé závody a závodit jsem už spíše nechtěla, a to z důvodů finančních, pracovního vytížení a starostí o dvě dcery, kterým je 7 a 14 let. Rozhodla jsem se až po pozitivní reakci a obrovské podpoře ze stran fanoušků. Pro ně jsem se rozhodla bojovat. (úsměv)

Prozraďte něco ze své přípravy a diety. Na čem jste nejvíce pracovala, co jste na své formě potřebovala zlepšit nebo změnit?

Příprava je především o dietě. Snažila jsem se, aby můj jídelníček byl pokud možno co nejpestřejší, abych dodala organismu všechny nezbytné živiny a vitamíny hlavně v přirozené formě. Zároveň jsem se tím vyhnula tomu, aby moje dieta byla moc monotónní. Jen je potřeba mít hodně silnou vůli, a to hlavně když chystáte dětem jídlo. (smích) Jinak cvičím a formuji celou postavu - jsem detailista. (smích) V tréninku jsem se nyní nejvíce zaměřila na nohy, hlavně na zadní část - na hamstringy, takže jsem cvičila spousty variací výpadů s jednoručkami i s velkou činkou, řazených většinou do supersérií.

Jaké máte ambice a jak jste spokojená se svou dosaženou formou?

Určitě je hodně rozhodující poslední týden a ráda zkouším pokaždé jinou přípravu, tak uvidíme. (úsměv) Vzhledem k tomu, že je to moje první zahraniční soutěž, tak nevím dopředu, jaká tam bude konkurence a jaký bude vkus porotců. (smích) Ale budu se snažit vybojovat co nejlepší výsledek. S formou jsem zatím spokojená, ale hlavní je, jakou formu předvedu na pódiu, protože tam se rozhoduje.

Budeme vás moct letos na podzim vidět ještě na nějakých dalších soutěžích?

Opava je moje rodné město, takže se moc těším na atmosféru na Grand Prix Pepa Opava, protože doma je doma. (smích) A mám to z Ostravy jen kousek. Zároveň je to hodně prestižní soutěž s mezinárodní účastí. Ráda bych si taky ještě šla zazávodit na Grand Prix Fitness do Brna hned další den po Opavě.

Prozraďte nám, co děláte, když potřebujete "vypnout", trochu si zarelaxovat?

Bohužel na relaxaci mi nezbývá čas. V každé volné chvilce jsem nejradši s dětmi a u rodičů, kde je klid a krásná příroda. A pro mě je stejně největší relax trénink ve Fitcentru Assen, kde zcela vypnu a oprostím se od všech starostí. Navíc je tam moc příjemná atmosféra tvořená všemi, co fitcentrum navštěvují, cítím se tam výborně. (úsměv)

Chtěla byste někomu poděkovat nebo něco vzkázat čtenářům?

Chtěla bych nejvíc poděkovat svým fanouškům, kteří mi dali obrovskou sílu jít dál, především fanoušek žijící v Anglii Josef Losonczi, a děkuji všem dalším, kteří mi pomohli. Dále děkuji svým rodičům za pomoc a dětem, které mi moc fandí, také kamarádům a kolektivu v práci za trpělivost. Moc si vážím podpory Fitcentra Assen a mého kamaráda a výborného trenéra Honzy Čibíka, který mi moc pomohl v závěru přípravy, uměl mě vždy rozesmát a hodně mě naučil. Abych nezapomněla, také díky Andree Navrátilové za to, že se bude o mě starat na závodech, a za sponzorství fitness přípravků. Sport je moje srdeční záležitost a není důležité, jestli vyhraju, ale to, že mě dělá šťastnou !


Jana Slívová - aktuální forma před Arnold Classic Europe 2014




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

24.09.14:52glycospeed - Máš pravdu je šťavnatá .....aj mne z nej zahrčalo v podvoz..
23.09.23:29Smile04 - netušil sem že je v bikinach i MILF kategorie :D+2
Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Hockey1000 (22:13) • Můžeš to napsat jako podnět pro revizní komisi svazu měla by se tím zabývat https://www...
magazínJak si vedl Ondřej Fojtů na Europe’s...
Russ (21:17) • Ondrovi blahopřeji, je to neskutečnej borec.
magazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Karakal (15:20) • Může mi někdo z rozhodčích říct, kdo kontroluje dodržování plavek u žen? Jako bikiny ma...
magazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Hockey1000 (21:41) • Jsem týden marod a tak se to na pokoukání hodí, díky*79*
magazínIFBB Diamond Cup Malta 2024 - komplet...
Hockey1000 (21:40) • Mně se prostě líbí, jak si ty soutěže užívá a kolik moc jich absolvuje*79* Za mě borec*...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie